close

To get in touch: hello@laurademildt.com
Phone: +31 6 12424166
Chamber of Commerce: 84218576

Follow:
Instagram Facebook LinkedIn

close

Photographer Laura de Mildt (1983) has been capturing her stories since 2014. While attending her studies at the Academy of Arts in Utrecht and the Academy of Photography in Amsterdam, she was always in the search for new ways to grow in her photography.

Laura:
In my work, I aim to combine portrait, documentary and fashion photography. Every person is unique and so the challenge for me is, to find that special feature that has the ability to create an instant iconic feel and give the story a personal, yet contemporary sense. “It is a privilege to work with a diversity of people and capture the unseen..

EXHIBITIONS
MILAN – International Photo Exhibition September 24-26 2021
PARIS – Paris Photo Off November 12-14 2021
www.imagenationparis.com

Please rotate your mobile device for a better experience.

OP KRACHT EN KARAKTER

OP KRACHT EN KARAKTER

Dromen najagen, ultieme doelen behalen en een plek op dat podium veroveren. Laura de Mildt fotografeerde 100 Nederlandse vrouwen in de topsport. Bestel nu het boek en maak kennis met atleten die stuk voor stuk staan voor ongekende ambitie, kracht en doorzettingsvermogen, allemaal met maar één doel voor ogen: De beste zijn.

Bestellen

Op Kracht en Karakter

Altijd de beste willen zijn, want alles is een wedstrijd. Je leven draait om net iets beter te zijn dan de ander. Jij op 1, zij daarna. Je bent net iets sneller, net iets sterker, net iets tactischer door beter te trainen, slimmer te eten, meer focus te hebben, meer opzij te zetten en nog meer wilskracht te hebben.

Nederlandse vrouwen in de topsport weten dat alles een wedstrijd is, dat het podium een genadeloze verleider is totdat er een ander staat. En als die ander op jouw plek staat, moet je verder, zonder dat podium, afkicken van de verslavende adrenaline en je plaats vinden in een andere omgeving. Als jezelf, de vrouw die je bent, met die bijzondere kwaliteiten die je zo ver hebben gebracht. Als de vrouw die ook misschien ook moeder wil zijn, de vrouw die kwetsbaar kan zijn en die los van het podium een carrière wil maken. Zonder competitie. Zonder winnen en zonder verliezen.

OVER HET PROJECT

Midden in de COVID-pandemie is Laura gestart met dit project. In deze serie portretten van Nederlandse vrouwen in de topsport zet Laura de vrouwen op een voetstuk, ongeacht leeftijd, prestaties, lichaamsbeperkingen of achtergrond. Laura de Mildt maakte portretten van van ruim 100 Nederlandse vrouwen uit 45 verschillende sportdisciplines die alles geven en hebben gegeven voor de topsport.

Bekijk hier de lijst met vrouwen die zijn gefotografeerd.

EXPOSITIE 14 mei t/m 25 juni 2022

Vanaf 14 mei aanstaande zullen de beelden uit het boek voor het eerst in een expositie worden gepresenteerd bij de Pennings Foundation in Eindhoven. Meer informatie vind je hier: www.penningsfoundation.com.
Partnerships

  • MET DANK AAN ABN AMRO

    "ABN AMRO gelooft in gelijke kansen voor iedereen. In de topsport mogen drive en talent de enige bepalende factoren zijn. Het boek Op Kracht en Karakter illustreert het belang hiervan en daarom steunen wij dit project via een bijdrage uit het ABN AMRO Versnellingsfonds." klik hier voor de 1-2 Watch van Laura de Mildt

  • STEUN DIT PROJECT

    Voor bedrijven en organisaties met hart voor vrouwen in de sport hebben we een aantal mogelijkheden om dit project actief te steunen en verder te brengen. Neem contact met ons op via
    hello@laurademildt.com en we sturen je graag de mogelijkheden!


In motionEsther Vergeer voor "OP KRACHT EN KARAKTER" #opkrachtenkarakter ©Laura de MildtBettine Vriesekoop voor "OP KRACHT EN KARAKTER" #opkrachtenkarakter ©Laura de MildtBritt Vonk voor "OP KRACHT EN KARAKTER"
#opkrachtenkarakter ©Laura de Mildt


Book & More

Laura de Mildt maakte portretten van van ruim 100 Nederlandse vrouwen uit 45 verschillende sportdisciplines die alles geven en hebben gegeven voor de topsport. Voor die eerste plaats, voor de winst. En die bovenal vrouw zijn.

EXPOSITIE 14 mei t/m 25 juni 2022
Vanaf 14 mei aanstaande zullen de beelden uit het boek voor het eerst in een expositie worden gepresenteerd bij de Pennings Foundation in Eindhoven. Meer informatie vind je hier: www.penningsfoundation.com.

Bestel nu de laatste gesigneerde exemplaren!
Je kunt nu het gesigneerde boek of een gesigneerd boek met een unieke print (20 x 30 cm) van Sifan Hassan of Femke Heemskerk bestellen (limited editions).

Bestel nu jouw exemplaar “OP KRACHT EN KARAKTER” via onderstaande link.

Bestellen

MOCKUP v2-Recovered
BOEK en PRINT SIFANv2
BOEK en PRINT FEMKEv2
MOCKUP v2-Recovered
BOEK en PRINT SIFANv2
BOEK en PRINT FEMKEv2
previous arrow
next arrow